• Groepsreizen

    Onze groepsreizen zijn speciaal samengesteld zodat alles voor jou goed geregeld is! De groepsreizen zijn uniek; je deelt direct de mooiste ervaringen met je reisgenoten.

    Kiteholland biedt meerdere groepsvakanties aan naar prachtige exotische bestemmingen over de hele wereld. Een groepsvakantie is de ideale manier om op vakantie te gaan en altijd gezelligheid om je heen te hebben, je leert nieuwe mensen kennen waar je een hele gezellige tijd mee gaat beleven.

  • Groepsreizen

    Tijdens de groepsvakantie is er een programma voor de hele vakantie. Gelukkig staat niet alles vast en kan er flexibel mee om worden gegaan. Naast het (leren) kitesurfen, surfen of iets anders, staan er nog tal van activiteiten gepland. Zoals een gezellige BBQ op een prachtige locatie, canoeing, yoga, waterskiën, wake boarden en nog veel meer! Ook hebben we speciaal voor de groepsreizen accommodaties geselecteerd die bij deze reizen passen. Zo is er ook altijd een chill plek in/ rondom de accommodatie. En soms zelfs een zwembad!

    Mocht je graag gebruik willen maken van een eigen accommodatie of een appartement dan is dit zeker ook geen probleem, neem dan gerust even contact met ons op.

Stel je eigen (kite)surfreis samen

Wereldwijde bestemmingen

24/7 support van ons team

Gegarandeerd beste offerteprijs

Vluchtboek service en autohuur

Boeken met Thuiswinkelwaarborg

Meer inspiratie nodig ?

Kiteholland kan een deel regelen, of je alles uit handen nemen..je mag zelf kiezen

Wil je nog iets weten voordat je een aanvraag doet ?

vragen is vrij en, we doen het graag!

Interesse in deze reis? Kom in contact met ons!

Bekijk ook :

© Copyright DFD 2019
Kiteholland
8.8 van 10 gebaseerd op 87 reviews.

Open je e-mail van Kiteholland om:

Berichten

Overzichten

Gespecificeerde rekeningen & web check-ins in orde te maken!

 

Klik op de links die in deze e-mail staan om te kunnen inloggen.